Westrock BLI-1600 1600mAh Batteri (55 Mm* 69 Mm* 3 Mm) til 4god S450m 4G Mobiltelefon

Ny vare

På lager

kr26.29

Skriv på ønskelisten

modname=ckeditor

Om produktet

1. Høj kvalitet Batteri

2. Udskift batteriet, som er svage eller ikke virker.

3. Hvert emne har været kontrolleret og i god stand, før forsendelse

4. Professionel installation anbefales ( til indbygget batteri).Vi vil ikke være ansvarlig for eventuelle skader på din mobil/mobil-telefon, som du kan forårsage i løbet af udskiftning af reservedele

(55 mm* 69 mm* 3 mm) Version

Betaling :

1. Vi accepterer betaling med Furillo.dk hjemmeside.Når du laver betalingen, bedes du forlade dit telefonnummer, der kræves i fragt.

2. Du betaler senest 10 dage efter auktionen er afsluttet.

Forsendelse:

1. Vi sender til hele verden.Alle varer bliver afsendt fra Kina med air mail.

2. Normlly de Fleste af pakken ankommer 20-60 arbejdsdage afhang af købers placering.

3. Vi kun skib til Furillo.dk adresse på køber.vi accepterer ikke skiftet adresse.

4. På grund af den internationale levering, fragt tid er næsten ude af vores kontrol, så du kontrollere det anslåede tidspunkt for ankomsten inden du køber.Hvis leveringstiden er over, hvad du kan acceptere, bedes du købe i det lokale.

5. Leveringstid afhænger i sidste ende af courier service virksomhed, er Vi ikke ansvarlig for eventuelle ulykker, forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service.

Internationale Købere, - Bemærk Venligst:

en).Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

b).Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse tilføjelser omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

c).Item skib på hverdage og vi kan ikke tilbyde lørdag, søndag eller helligdag levering.

d).Bemærk at leveringstiden kan variere, især i travle perioder eller uventede vejr.

Feedback:

Vi vil automatisk lade en positiv feedback til alle, der har fuldføre transaktionen, og efterlade os en positiv feedback.Glem ikke at give os FEM STJERNER på alle de Detaljerede sælgerbedømmelser.

I det usandsynlige tilfælde, du er ikke tilfreds med den transaktion, bedes du kontakte os, før du sender din vurdering.Vi tror på, at alt kunne løses med kommunikation.

1. Vi stræber efter at give dig den bedste service, Som vi kører en Furillo.dk virksomhed, din positive feedback og 5-stjernede DSRs er af afgørende betydning for os,~!For at give dig den bedste service , bedes du behandle transaktionen retfærdigt.Feedback er simpelthen det, vi forfølger.

2. Kontakt os først for at få en bedre løsning, før du åbner tvist.Tak skal du have.

3. Vi bestræber os på 5-stjernet service med angivelse af upfront vores politik, vores shipping sats & shipping frekvens.Hvis du var tilfredse med denne transaktion, skal du reagere med alle 5 stjerner!Hvis du ikke er tilfreds, bare lad os vide via e-mail i stedet for at overlade lav score, og vi vil gøre vores bedste for at løse det.

Returret:

1. Alle varer vi prøve at teste før afsendelse.Returnerede varer skal være ubrugt, i original stand og omfatter alle tilbehør.Enhver ulykke eller ikke-professionel installation for varer, vi ikke kan erstatte.Forsendelses omkostninger er ikke refunderbart.En udsætning gebyr kan anvendes, hvis varen er brugt.

2. Retur fragt betales af Køber.Vi vil betale mail omkostninger til erstatning til køber.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller importafgifter.

3. Vi vil ansætte hver ressource til at sikre, at din konto er udskiftet hurtigt og uden besvær.Kontakt os venligst for et produkt eller en service spørgsmål, før Åben sag på Furillo.dk for løsning.

Tags: servis batteri, eachine tyro69, 4god s450m 4g, moovo batteri, 4god batteri, drone rtf, huawei t1 touch skærm, aiqos batteri, 55mm, 58 mm.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Certificering CE
Mærke westrock

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Westrock BLI-1600 1600mAh Batteri (55 Mm* 69 Mm* 3 Mm) til 4god S450m 4G Mobiltelefon

Westrock BLI-1600 1600mAh Batteri (55 Mm* 69 Mm* 3 Mm) til 4god S450m 4G Mobiltelefon

Relaterede varer

Sammenlign