Hot 8*Størrelse 4ft Fodbold Nettet for Fodbold Mål Indlæg Junior Sports-Uddannelse, 2,4 m x 1,2 m Fodbold Netto Netto Soccer Høj Kvalitet

Ny vare

På lager

kr50.74

Skriv på ønskelisten

Hot 8*Størrelse 4ft Fodbold Nettet for Fodbold Mål Indlæg Junior Sports-Uddannelse, 2,4 m x 1,2 m Fodbold Netto Netto Soccer Høj Kvalitet

Beskrivelse:

Denne vare er lavet af høj kvalitet polypropylen fiber , hård og holdbar, som har lang levetid.Det er også let og transportabel, let til opbevaring, fordi det kan være foldet op i en lille fiktion, det er også let at setu p og tage ned, nem og praktisk at bruge.

Funktioner: Lavet af høj kvalitet polypropylen fiber, hård og holdbar .Nem og hurtig at sætte op og tage ud.Folder op til en lille størrelse for nem transport og opbevaring.Stor ydeevne til at modstå virkningerne af skud.Velegnet til kamp bruge og underholdning.

Specifikation:

Materiale: Polypropylen Fibre

Farve: Hvid

Størrelse: Ca. 2,4 x 1,2 x 0,3 x 1m / 7.87 x x 3.94 0.98 x 3.28 fod

Vægt: Ca. 175g

Pakke Inkluderet:

1 x Fodbold Mål Netto Kun

Om betaling:

Vi understøtter følgende betalingsmetoder.Alle betalinger foretaget på Furillo.dk behandles af Alipay.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Tilbagebetaling:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Furillo.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback:

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags: mål, fodbold-net for fodbold mål, fodbold, Linxport, fodbold net, net fodbold, lokomotiv moskva, fodbold mål, mål fodbold, stor fodbold.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke DOACT
Materiale Andre
Afledte Serie Andre
Inflatable No

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Hot 8*Størrelse 4ft Fodbold Nettet for Fodbold Mål Indlæg Junior Sports-Uddannelse, 2,4 m x 1,2 m Fodbold Netto Netto Soccer Høj Kvalitet

Hot 8*Størrelse 4ft Fodbold Nettet for Fodbold Mål Indlæg Junior Sports-Uddannelse, 2,4 m x 1,2 m Fodbold Netto Netto Soccer Høj Kvalitet

Relaterede varer

Sammenlign