A/V-Omformer og Line-dobler RetroScaler2x 480p60 signal for Retro Video Spil

Ny vare

På lager

kr392.86

Skriv på ønskelisten

Produkt Features

Signaler / Beslutninger:

Den RetroScaler2x kan 240p/480i/288p/576i NTSC/PAL-kilder til konverter til 480p/576p HDMI-udgang (480p for NTSC, 576p for PAL).For eksempel 240p signaler understøttes korrekt, giver mulighed for en helt progressive linedouble til 480p. 480i signaler er deinterlaced og fordoblet også til 480p.Husk på, at output opløsning af denne enhed kun op til 480p/576p.

Nul Lag:

Den RetroScaler2x er et nul lag enhed, dokumenteret ved hjælp af flere målinger og forskellige enheder.

Region Kompatibilitet:

Både NTSC og PAL-signaler, der understøttes, men de er ikke konverteret til hinanden.Det betyder, at du kan tilslutte uanset signal dine tar få enheden er kompatibel med, men NTSC ikke kan arbejde på PAL HDMI-enheder og vice versa.

Filtertilstande:

Den "FIL" mode er helt præference-baseret, men den gennemsnitlige retro-gamer foretrækker at FIL-tilstand off for 2D-spil (UDSTATIONEREDE nationale eksperter, Gen esis, osv.) og om til 3D-spil (N64, Saturn, osv.).Også, FIL-tilstand kan hjælpe med at reducere flimmer med nogle 480i-kun spil.

Kompatibilitet:

En anden stor funktion i RetroScaler2x er, at det output, en sand 480p60 signal, hvilket gør den kompatibel med alle enheder, der har jeg prøvet det med!Kompatibilitet er et stort problem for retro-spillere, som moderne skærme er ikke vant til opløsning eller opfriskningshastighed af disse ældre konsoller.Denne enhed er en glimrende hjælp til streamers, der ønsker den højeste chance for kompatibilitet.

Performance – en udi o:

en udi o-ydeevne på RetroScaler2X er god, selv om vi ville have til at stoppe kort for at sige, at det var perfekt.I gen til flere anvendelser, der ikke er problemer med en udi o digitalisering, men på brystholder lyder som eksplosioner output kan lyde lidt grovere, end det gjorde gennem OSSC.Det er ikke noget, du er sandsynligt, at du selv mærke på en Tv-højttalere, selvom du måske hvis du har en ekstern forstærker eller hjemmebiograf-system.I dette tilfælde selvfølgelig, det er normalt helt let at dirigere et udi o omkring RetroScaler2X alligevel.

Pass-through:

Ved at sætte RetroScaler2X i pass-through mode, indgående composite, s-video eller komponent signaler er simpelthen gennemsigtige og digitaliseret til HDMI.Støtte til 240p er sjældne i verden af HDMI, men ved at tilføje en simpel HDMI til VGA converter kan du konvertere signalet tilbage til det analoge domæne igen.Dette gør enheden til en perfekt transcoder til at gå med 15 kHz viser som PVMs, eller selvfølgelig, OSSC.

Understøttet Vært

Vic20

En tari2600

Msx

NES

N64

SFC

SNES

SuperFamicom

PIAYSATION2

SG Saturn

MD2

MD1

Dreamcast

Commodore64 (C64)

Tilslutning af din RetroScaler2x

1) Tilslut en passende kilde til komposit -, komponent (YPBPR) eller S-video-stik.(Indgange kan kun bruges én på et tidspunkt, og det er stærkt antydet, at du ikke forlader konsoller tilsluttet på samme tid, selv om de er slukket)

2) Sikre, at du er tilsluttet til USB-strøm, og tænd derefter din RetroScaler2X.

3) oprette Forbindelse til skærm via HDMI-interface, og så spiller dit spil.

4) Vælg den relevante video-tilstand gennem knap i henhold til dine behov.

Vigtige sikkerhedsoplysninger

Overhold følgende sikkerhedsforskrifter, når du bruger din Retro Scaler2x.

Brug den korrekte strømforsyning -- den Retroscaler2x er drevet af en almindelig 5 volt Mikro-USB-port, der kan være drevet af en normal strømforsyning eller drevet af en enhed, der har en USB-port.Sørg for, at strømforsyningen bruger du opfylder alle de ovenstående krav.Brug aldrig en strømforsyning, der er ikke reguleret for at forhindre skader på udstyret.

Sluk for strømmen før tilslutning/frakobling af enheden-for at undgå at beskadige enheden ICs, skal du altid slukke for strømmen før tilslutning af skærmen eller enheden.

Må ikke udsættes for fugt Dråber af fugt -- kan kontakte PCB og forårsage en kortslutning.Aldrig nedsænkes enheden i vand.

Hold væk fra ild eller høj varme kilder – RetroScaler2X er ikke brandfarligt, men høje temperaturer, som dem fra en brand eller elektrisk varmelegeme kan smelte plastik kabinet.

Bemærk føre tilsyn med børn -- Retro er ikke legetøj, og er ikke beregnet til brug af børn.Bemærk føre tilsyn med børn, hvis de bruger Retro.

Pakken Indeholder

-RetroScaler2X

Tags: sega saturn, dreamcast sd, kontrol dreamcast, retroscaler2x, retro scaler, BitFunx, 6mm magnet, spil til wii u, DREAMCAST, retro scaler 2x.

Mærke NoEnName_Null
Oprindelse KN(Oprindelse)
SONY Model playstation2
Kompatibel Mærke/Model Sony

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

A/V-Omformer og Line-dobler RetroScaler2x 480p60 signal for Retro Video Spil

A/V-Omformer og Line-dobler RetroScaler2x 480p60 signal for Retro Video Spil

Relaterede varer

Sammenlign