FOUNTAIN PEN MEDIUM 18KGP NIB JINHAO SORT MED GYLDEN SLANGE VIND

Ny vare

På lager

kr45.79

Skriv på ønskelisten

Pen er et effektivt middel til menneskeheden for arv af civilisationer, recordation af tanker og kommunikation af følelser.I dag er den pen, der har overskredet de skriver funktion i sig selv.At have en pen med integritet, kvalitet og perfekt design bliver et symbol på adel.

Type: Fountain pen

Mærke: Jinhao

Pen Betingelse: 100% Nye

Nib: Medium

Konverter: aftagelig, kan være erstattet med den internationale standard størrelse blækpatron.Du kan også bruge en flaske blæk.)

Cap: Skrue på type cap

Farve: Sort og gylden

Vægt: 78g ca.

Længde: 160 mm ca.

Pakken indeholder

1 × pen

Professionel Kontorartikler Leverandør , Velkommen engros !

Vores ry for fremragende kundeservice er blevet bygget for over 10 år, handel, som giver stor værdi og support til alle vores kunder.Med titusindvis af produkter, der er afsendt, kan vi forstå de ting, der betyder noget for dig, vores kære købere.

Vi vil altid søge den bedste kvalitet, hvilket er grunden til, at vi trygt kan stå ved vores løfte om, at 'ren kvalitet, rene design.Alle varer er efterset, under fremstilling og inden for emballage.Vi også lagerfører et fuldt sortiment af reservedele.Vi kan og vil gerne give dig aftersales service, du fortjener.

Vi er hele tiden at tilføje nye produkter til vores butik, så kan du komme og besøge os altid!

Åbningstider : AM-9:00 - KL 11:00 , mandag - lørdag

Kundetilfredshed

Du er velkommen til at kontakte os når som helst, hvis du har spørgsmål før eller efter dit køb.Vi er mere end glade for at give dig 100% tilfredshed oplevelse.

Betaling

Vi accepterer Escrow,kreditkort, real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union).Du skal bare vælge en metode, som er mest praktisk for dig.For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Furillo.dk, og vil ikke blive frigivet, før du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

Forsendelse

Vi vil inspicere hvert punkt klart, før vi sender det ud.Sørg for din leveringsadresse er korrekt.Vi vil levere til den Adresse, der er anført i din ebay-konto

Vores varer er afsendt hjælp Kina AirPost / EUB / EMS .Hvis du har brug for tracking nummer, er du velkommen til at kontakte os .

I det usandsynlige tilfælde, at et problem skulle opstå, bedes du kontakte os først, og vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer.

Nedenfor er en skøn tid til at nå de fleste af de lande,

Land

Tid(Dage) 8-12 12-20 20-30 30-40 40-50 >50

Usa

Sats 21.4% 50% 14.3% 7.2% 7.1 % Tilbagebetaling Forenede Kongerige Sats 5.1% 50.1% 29.6 % 10.5% 4.7% Tilbagebetaling Sats Australien 9.9% 63.2% 19.1% 3.4% 4.4% Tilbagebetaling

Canada

Sats 11.1% 22.2% 30.3 % 20.9% 15.5% Tilbagebetaling

Tyskland

Sats 0 4.1% 31.4% 17.6% 3.9% Refusion

Brasilien-Rusland/Ukraine

Sats 0 10.6% 28.1% 43.8% 15 % Note: Brasilien-Rusland/Ukraine vil tage meget længere tid end andre lande, så refunderer tid vil op til 70 dage.

Hvis du ikke modtager din pakke inden for den ovennævnte leveret tid, så fortvivl ikke.Oplys os venligst hurtigt, vil vi tjekke det med det samme.Hvis din pakke blive bekræftet i, at tabt i rejsen(sandsynligheden mindre end 0,3% generelt), vil vi sende med det samme.

Vi er i stand til at tage sig ethvert ansvar for eventuelle brugerdefinerede forsinkelser eller skat.Årsagen er, fordi transittiden er meget afhang og leveret af Postvæsenet (undtagen weekender og helligdage).Hvis nogen anden forsinkelse(som dårligt vejr eller post-strike), der er forårsaget, bedes du venter tålmodigt.

Feedback, Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi håber inderligt, at du skal lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Eller, hvis der er problemer, bedes du kontakte os for at løse det, før de forlader en negativ feedback.Tak skal du have.

Tags: sr2ez, kuglepen metal pen, jinhao fountian pen, squier, fountain pen jinhao, fountain pen, fountain ink pen, antikke kalligrafi, jinaho fyldepen, pen.

Type fountain pen
Emballage Løs
Skriver Punkt 0,5 mm
Nib Materiale Iraurita
Model-Nummer jinhao
Materiale Metal
Fountain Pen ' s Tip Materiale Andre Metaller
Nib Type Standard Type

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

FOUNTAIN PEN MEDIUM 18KGP NIB JINHAO SORT MED GYLDEN SLANGE VIND

FOUNTAIN PEN MEDIUM 18KGP NIB JINHAO SORT MED GYLDEN SLANGE VIND

Relaterede varer

Sammenlign