Folde Toilet Gravid Særlige Håndvask og Badekar Iblødsætning for Gravide Kvinder patientpleje Bassin Badekar Moderens NYE Forsyninger

Ny vare

På lager

kr86.93

Skriv på ønskelisten

Beskrivelse: - For gravide kvinder, hæmorider patienter post-episiotomi patienter og andre mennesker, der ikke kunne squat.

- Velegnet til både mænd og kvinder.

- Ikke-giftige, smagløs og holdbar.

- Sammenklappelige design, Sparer plads,Nem at placere.

- Universal type bred, passer til alle standard toilet.Specifikation:

- Materiale: PP+TPR

- Size: Udvid Størrelse:39x36x12cm / 15.4x14.2x4.7inch Folde Størrelse: 39x36x5.5cm / 15.4x14.2x2.1inch

- Farve: Grøn, Pink Bedes du kontrollere pakkens indhold som følgende.Leveringstiden kunne tage nogle dage, din tålmodighed vil blive meget værdsat.Nogen spørgsmål, når du modtager pakken, er du velkommen til at kontakte os.Pakken Indeholder:

1 Stykke Sitz Bad Bemærk:

Tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling, tak.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Anbringender

-Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi willsend det varer så hurtigt som muligt, når din betaling er gennemført.

-Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.

-Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

-Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

1. Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE ISSUEA REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er INGEN UNDTAGELSER!

2.køberen skal sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige vilkår, varer, der er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage,de køber, vil være ansvarlig for beskadigede eller tab,og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer, tu returnere varen.

3. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer specifik grund til returneringen, og din ordre ID.

4. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Furillo.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Tags: jacuzzi spa, bærbare toilet papir, klud til gravide kvinder, bærbare spabad, voksen pool badekar, 108 mala, fold spabad, soveværelse sofaen, badekar fold, hot sexet kvinder foto.

Produkt Generelt Badekar Tønde
Materiale PP+TPR
Type
Navn
Aldersgruppe Voksne
DÆKNING Without Lid
Oprindelse KN(Oprindelse)
Funktion Lager
Model-Nummer bærbare badekar

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Folde Toilet Gravid Særlige Håndvask og Badekar Iblødsætning for Gravide Kvinder patientpleje Bassin Badekar Moderens NYE Forsyninger

Folde Toilet Gravid Særlige Håndvask og Badekar Iblødsætning for Gravide Kvinder patientpleje Bassin Badekar Moderens NYE Forsyninger

Relaterede varer

Sammenlign