7x12W LED Fladskærms SlimPar-Quad Let 4in1 LED DJ Vaske Lys Fase Uplight Ingen Støj

Ny vare

På lager

kr120.80

Skriv på ønskelisten

Velkommen til vores butik og Købe fra os på Fabrikken.Og kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål.Vores virksomhed vedtager tredje generation af mute-fan, er der virkelig ingen støj.

Vi er en professionel Belysning producent med over 10 års erfaring på området, dybt ved, hvor vigtigt led-lampe kvalitet er, at forskellige typer af led-lys fase.Vi led-lys fase bruger CREE led, som er det bedste led.

SPECIFIKATIONER:

DMX 8 kanaler

4 tryk på knappen med 4 Digital LED Display

Elektronisk Dæmpning: 0-100%

DMX, Master/Slave, der kan Stå alene, Auto run, Lyd aktivere

Farve strobe effekter og hastighedsregulering

Glat RGBW farveblanding

Dobbelt-beslag åg fordobler som gulvstativ

Spænding:AC90V-260V 50/60Hz

Strømforbrug:90W Antal

Lampe:7x12W RGBW 4IN1

LED levetid:5-6 millioner timer

Beam vinkel: 25/35/45 grad kan blive valgt.Hvis ikke at vide, når du placerer en ordre, vil vi skibet med 45 grader, fordi 45 graders har den bedste effekt for vask.

Produkt størrelse: 18x18x13cm

Vægt: 1.67 kg

vores LED Par:

1. Holdbar.Kvalitet plast, kan stå op en mand på 90 kg, det er holdbart og let vægt.

2. Nem At Bruge.Den lette vægt slanke design og dobbelt ben gør disse op til op-belysning til en leg.

3. God Værdi.Forskellen i farven, kvaliteten og lysstyrken var nat og dag.Disse LED Pars er den perfekte størrelse og meget lyse..

4. Bærbare.Det er velegnet til alle former for performance.

5. Hurtig Opsætning.De er nemme at opsætte og ser meget professionelle.Det er ideelt til en enkelt show.

6. Lyse.Farve blanding er fejlfri, og de er lyse!

7. Nyt Design og Multi-funktion.En række af 4 på en bjælke over mængden eller på bagvæggen, som op-belysning.Kan også bruges som vaske-belysning til live bands eller familie fest og alle andre rum vask.Jeg vil sige, at de er effektive op til 20 m (mere end nok for de fleste steder).

8. Værdi for penge, Det er Billigt, og så Stor at købe.

Beam vinkel: 25/35/45 grad kan blive valgt.Hvis ikke at vide, når du placerer en ordre, vil vi skibet med 45 grader, fordi 45 graders har den bedste effekt for vask.

Forsendelse :

1. VI LEVERER TIL HELE VERDEN.Alle ordrer vil blive afsendt fra Guangzhou i Kina.Bæreren af DHL:2-4 Dage, UPSS:5-7 Dage, UPSE:4-6 Dage, FEDEX: 5-7 dage og TNT, EMS, KINA POAT OG HONGKONG INDLÆG.

2. Hvis du køber flere varer, kan du spare fragt for hver af ekstra elementer.Hvis du køber 12pcs eller mere, og kun behøver kun 1 brugervejledning, kan du spare 11 brugervejledning, kan du spare US$1 for at Spare Energi.

3. Vi har meget erfaring på at gøre et lavere værdi på fakturaen, der skal ledsage varerne og til at reducere told skat, der skal betales på din Import.Lavere værdi på faktura vil betragte som en GAVE, hvis du ikke har brug for den "gave", tøv ikke med at fortælle mig.Hvis du har svært ved at gøre din erklæring, eller du har brug for at scanne den mindre værdi side, bedes du fortælle os, gør vi for dig!

4. Vi leverer til Furillo.dk adresse, så sørg for, at din adresse i Furillo.dk er matchet med din shipping adresse, før du betaler.

5. Næsten alle forsendelser vil blive leveret direkte fra vores fabrikker til din dør, hvis du efterlade en DETALJERET BOSAT ADRESSE MED ET GYLDIGT TELEFON NUMMER, men der er engang package måske svigtet af ekspedition, vil vi bemærke, at du kontakter din lokale postsystem eller Told at få din pakke.

6. Shipping Time

- Ordrer lørdag-torsdag - få den ANDEN DAG LEVERING!

- Ordrer Fredag - Skib På Søndag. -Hvis du ønsker at tilbagebetale, eller hvis du ønsker at købe andre produkter til at erstatte de elementer, du allerede har betalt, bedes du fortælle os asap.

- Vi vil fortælle dig tracking nummer på den anden dag af shipping.

7. Hvis de varer, du sender til Brasilien, bedes du venligst give os dine CPF-nummer, takket være en masse i forvejen.

8. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

-Kan du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

9. Vær opmærksom på, at for 110V/220V/240V produkt, når du placerer en ordre.Alle vores produkter er AC110-240V.Hvis du har brug for andre særlige volt, bedes du kontakte os på/før at placere ordrer.

10. Du bedes holde regningen til forsendelse, hvis varen er beskadiget, bedes du kontakte os inden for 24 timer.Alle de varer, der ved levering fra fabrikken er i gode betingelser, skal appellere til de lokale luftfartsselskab og bede om en erstatning inden for 3 dage efter modtaget varerne fra luftfartsselskabet.

11. Forsikring.For stor værdi varer, kan du købe forsikring for forsendelse, hvis du ønsker.GRATIS FORSENDELSE er ikke inkl forsikring gebyr.Kontakt os, hvis har brug for forsikring.Returnerer :

1. Alle returneringer skal være poststemplet senest 14 dage efter modtagelsen af datoen for bekræftet levering med Transportøren.

Hvis varer, der er beskadiget, bedes du kontakte os inden for 24 timer efter modtagelsen.

Tags: dmx led, lampe bevægelse, mini-dmx lys controler., led barer dmx, effekter lys, dj, program laser dmx, laser spider, dj mixer, laser projektor vis.

Stil DMX Lys Fase
Elektronisk Dæmpning 0-100% dæmpning
Programmer Adcanced indbyggede programmer
Funktion positionering 4 tryk på knappen med 4 Digital LED Display
Beam Vinkel 25/35/40 grader kan vælges
Strømforbrug 84W
Model-Nummer Fladskærms SlimPar
Lys Kilde RGBW 4in1 12W
Magt 85W
Stand-Up Dobbelt-beslag åg fordobler som gulvstativ
Spænding AC90V-275V 50/60Hz
Mærke HYULIGHTS
Element Type Fase Belysning Effekt
Lejlighed Professionel Scene & DJ
Kanaler 8 channes
Funktion DMX, Master/Slave, der kan Stå alene, Auto run, Lyd aktivere

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

7x12W LED Fladskærms SlimPar-Quad Let 4in1 LED DJ Vaske Lys Fase Uplight Ingen Støj

7x12W LED Fladskærms SlimPar-Quad Let 4in1 LED DJ Vaske Lys Fase Uplight Ingen Støj

Relaterede varer

Sammenlign