Fjernstyret BIL reservedele, nye tilbehør HSP 62025 dobbelt gear sæt 94762

Ny vare

På lager

kr50.56

Skriv på ønskelisten

Forsendelse Vilkår

Ordren vil blive leveret inden for 7 dage efter modtaget betaling.Varer bliver afsendt fra Kina (delvis produkter fra vores Spanien lager) med Luftpost, Kurer, Hurtig (baseret på dine valg), nå de fleste af de lande i 7-35 dage.

Returnerer Sigt

I tilfælde af at du modtager en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af at du modtager en forkert vare, varer skal returneres i original og ubrugt stand, og der skal også være i det originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, som er givet som vejledning, før du bestiller.Vi tager alle skridt for at sikre, at vi sender ud korrekte vare, men der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde, vil vi gerne bede dig kontakte os omgående, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter også forretninger med dig.

Feedback

Hvis du er tilfreds med vores service og vores rc bil produkter og reservedele, bedes du forlade positive tilbagemeldinger med os.Det er virkelig vigtigt for os at holde en høj rate af positiv feedback.Du bedes kontakte os, før de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer i tide.Tak for din forståelse og samarbejde i forvejen.

Andre Politikker

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.Vi vil lade POSITIV FEEDBACK med du efter modtagelse af betaling.Kontakt os, hvis du er utilfreds med varen efter modtaget det.

Alle e-mails og beskeder vil blive besvaret inden for en arbejdsdag.Hvis du ikke modtager vores svar i tid, bedes du venligst sende din e-mail og vi vil svare t o du så hurtigt som muligt.

Tak og Bedste angår!

Nul Hobby Team

Tags: rc-receptor, hsp rc, dildo hoved, reservedele hsp differentieret, bil hsp rc, hsp 18 differentieret, hsp reservedele 15, hsp-senderen, dobbelt medlem, 1 gear.

Fjernbetjeningen Peripherals/Enheder Modtagere
Model-Nummer 62025
Plast Type PC
Mærke hsp
Bruger Biler & Fjernbetjening Legetøj
Materiale Plast
Anvendelse HSP 1/8 MONSTER TRUCK 94762
Fire-hjulstræk Egenskaber Shell/Chassis/Wing/Hoved
Opgradering Af Reservedele/Tilbehør Ramme
RC Reservedele & Accs Kofanger
For Køretøj Type Biler
Af Forbrugsstoffer Værktøjer

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Fjernstyret BIL reservedele, nye tilbehør HSP 62025 dobbelt gear sæt 94762

Fjernstyret BIL reservedele, nye tilbehør HSP 62025 dobbelt gear sæt 94762

Relaterede varer

Sammenlign