2019 Vinter Vintage A2 læder jakke mænd streetwear Aftagelig pels flyvning motorcykel bombefly polstret air force pels

Ny vare

På lager

kr287.21

Skriv på ønskelisten

Om Størrelse:

Tillad 1--3 cm måling adskiller sig på grund af manuel gøre, og sørg for, jakke brystet er mindst 20-30 cm større end dit bryst.Tak skal du have.

1.Hvordan til at vælge min størrelse? -Indtal en besked med din højde og vægt (skulder, bryst), vil vi svare dig så hurtigt som muligt i arbejdstiden.

2.Jeg har købt en forkert størrelse, kan jeg bytte den? -Ja, men du er nødt til at betale for retur-fragten på din egen.Efter vi har modtaget den jakke (uden kunstige skade), vil vi sende den passende. -Varm-prompten: som til gengæld fragten er så dyre, så sørg for at du vælge en størrelse inden du bestiller. :-)

3.Når du sender i min ordre? -Efter din betaling er overført til Furillo.dk konto, vil vi sende din ordre inden for 48 timer i løbet af arbejdsdagen. Hvis din ordre er afgivet på weekend, vil vi sende din ordre på mandag. (Beijing Tid)

4.Kan jeg drop shipping? -Ja, sørg for at du giver en korrekt og fuldstændig adresse, i tilfælde af at pakken er returneret eller uden held leveret.

5.Hvor længe vil pakken ankommer? -Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer (vejr, ferie osv.), tager det som regel 10-30 dage med almindelig post til Amerika, Canada, Europæiske og Asiatiske lande.Andre lande tager omkring 30-60 dage. -DHL/TNT leveringstiden er 5-7 dage. -Hvis din beskyttelse tiden er ved at løbe ud, men du stadig ikke modtager varen, er du velkommen til at kontakte os.Vi vil udvide din beskyttelse tid.

-Efter-salg service, Når du har modtaget jakken, hvis du ikke er tilfreds med det, så tøv ikke med at kontakte os, inden de forlader en negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at gøre dig tilfreds.Tak!

Tags: jakke kvinder, mng faux fur frakke, frakke mænd, recurve læder, command air force, jakke mænd, mege mænd jakke, flj t113, spidi motorcykel jakke, uf vintage.

Aftagelig Del Krave, Aftagelig
Stil Militær
Oprindelse KN(Oprindelse)
Type Løs
Køn MÆND
Lukning Type lynlås
Tykkelse STANDARD
Ærme Længde(cm) Fuld
Stof Type Vævet
Materiale PU
Mærke norman dragon
Tøj Længde Almindelig
Dekoration pels
Hætteklædte No
Lining Materiale Polyester / Bomuld
Krave Turn-down Krave
Mønster Type Solid
Model-Nummer FLJ-0041
Overtøj Type Læder & Ruskind

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

2019 Vinter Vintage A2 læder jakke mænd streetwear Aftagelig pels flyvning motorcykel bombefly polstret air force pels

2019 Vinter Vintage A2 læder jakke mænd streetwear Aftagelig pels flyvning motorcykel bombefly polstret air force pels

Relaterede varer

Sammenlign