Byggesten Teknisk Kompatible MOC-7805 HAL 9000 Supercomputer Mursten Gaver Passer Diy-Toy Fødselsdag Julegave

Ny vare

På lager

kr176.01

Skriv på ønskelisten

MOC-7805 HAL 9000

Produkt Navn : HAL 9000

Produkt model:MOC-7805

Produkt materiale:ABS plast

Produkt mursten numre: 367PCS

Størrelse: L : 10 cm W : 4 cm H : 35 cm

Opmærksomhed

Billederne er kun til reference, og alle er baseret på det faktiske standarder.Vores produkter ikke kommer med klistermærker, og udskriver have været erstattet med almindelige dele.

Hvis den pakke, du har modtaget, er manglende dele, så kontakt mig, du gør n ' t nødt til at bekymre dig, vil jeg genudstedelse af det for dig.

Vores produkter ikke kommer med papir vejledningen, kan du efterlade din e-mail efter betalingen ordre, vil vi sende PDF-vejledningen til din e-mail, Tak.

Feedback

1,kan Du efterlade os en 5-stjernede positiv feedback, hvis du kan lide vores produkter,det er meget vigtigt.

2,Bedes du kontakte os, hvis du ikke kan lide det,ikke haste til at efterlade en netural eller negativ

feedback, før contace os,Bare stole på os,vi kan løse dette bedre for dig.BEMÆRK !Produkt-pakken ikke indeholder klistermærker og er elektronisk og trykt.Ikke indeholder motor, generator .I tilfælde af at du vælger MOC ikke kommer med en motor, er du nødt til at købe den motor dig selv, kan du blive fortrolig med det.Den trykte dele er erstattet af almindelige dele og ikke indeholder tredjeparts tilbehør.Den manuelle og puds er kun til reference, og er underlagt den faktiske dele pakke.Dette produkt er en MOC produkt, og ikke kommer med en papir manual.Efter indsendelsen af din ordre, bedes du angive en e-mail adresse og vi vil sende den elektronisk brochure til din e-mail-adresse.Alle dele er kvalitets tjekket inden afsendelse, så hvis du finder nogle dele mangler eller er beskadigede, skal du ikke bekymre dig.Kontakt os venligst og vi vil sende dem til dig med det samme uden beregning.

Advarsel:

Du har brug for DIY ved selv at bygge op legetøjet.Great for børn at spille og studere. 1. Hvis beskyttelse tid er ved at passere, bedes du fortælle os at udvide beskyttelsen tid for dig. 2. Hvis du finder nogle dele glip af eller i stykker,skal du kontakte os inden de forlader en negativ eller neutral anmeldelse.Vi vil forsøge det bedste til at løse problemer.Tak! 3. Hvis der ikke er nogen tracking oplysninger, bedes du kontakte os for at kontrollere oplysningerne. 4. Hvis der er et problem omkring vores produkt og logistik, osv.Fortæl os venligst.Vi vil tilbyde den bedste service for dig. 5· Vi tilbyder drop shipping service.Velkommen til engrospriser.Bliv fan af butikken, kan du nyde flere rabatter, jeg vil sætte pris på din gode tilbagemelding ,Tak!

Tags: blok bygge, lego mm, bil lego technic, blok teknik, b75 huananzhi, flapper, lego technic trophy truck, hal 9000, bugatti technic, moc technic tank.

Type BLOKKE
Blok Størrelse Små byggesten(Kompatibel med Lego)
Oprindelse KN(Oprindelse)
Stregkode No
Plastik Blok Form Selvlåsende Sten
Aldersgruppe > 3 år
Materiale Plast
Advarsel Ingen mærkat, kun elektronisk manual
Køn Unisex
Model-Nummer MOC-7805 HAL 9000

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Byggesten Teknisk Kompatible MOC-7805 HAL 9000 Supercomputer Mursten Gaver Passer Diy-Toy Fødselsdag Julegave

Byggesten Teknisk Kompatible MOC-7805 HAL 9000 Supercomputer Mursten Gaver Passer Diy-Toy Fødselsdag Julegave

Relaterede varer

Sammenlign