MOFi Hærdet Glas Til Xiaomi Max 3 Skærmbeskytter Til Mi Max3 Fuld Dækket High Definition Beskyttende Film

Ny vare

På lager

kr37.66

Skriv på ønskelisten

Kompatibel til Følge Mobiltelefon-Modeller: For XiaoMi Max 3 Funktioner: 1. Let at Installere og Fjerne. 2. Real Telefon Støbning, Præcise Udskæringer. 3. Fuld Dækket Kan Bedre Beskyttelse.

OM MOFi Siden 2006, MOFi er blevet et førende mærke inden for smartphone-produkter, tilbehør, Denne butik tilhører MOFi virksomhed, der sælger alle MOFi originale produkter.MEDDELELSE Vær meget opmærksom på din shipping adresse og produkt information om din ordre.Komplet adresse, navn, ret by og postnummer er meget nødvendige for korrekt levering.Mange tak for dit samarbejde.PAKKE Vi vil sørge for de produkter, der er fuldt beskyttet i levering, når pakken, og vi vil gøre vores bedste for at undgå beskadigelse under transport.FORSENDELSE Vi garantere at sende ud inden for 48 timer efter bekræftelse af betaling.Hvis vi ikke kan sende ud til tiden på grund af den særlige situation, vil vi kontakte dig så hurtigt som muligt og nøje følge op på at sende din ordre hurtigt.REFUSION/TILBAGE Hvis de produkter, du modtager, er defekt eller med andre problemer af vores ansvar, bedes du kontakte os, og send billeder, vil vi fuldt ud refundere.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, pakken er modtaget.FEEDBACK Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, kan du efterlade en positiv feedback og 5 stjerner anmeldelse.Vi byder dig velkommen uploade flotte billeder af produkter i feedback, dele med venner rundt omkring i verden.Hvis du er utilfreds med produktet, bedes du venligst kontakte os i god tid, og sende beskeden, før du forlader negativ feedback eller begynde at enhver tvist på Furillo.dk.Vi vil gøre vores bedste for at løse det problem, at din tilfredshed.

Tags: mi max 3 glas dækker, game mi max3, mi-2s xiaomi, samsung galaxy s9 mørk skærm protektor, officielle xiaomi, sagen highscreen, cristal xiaomi redmi note 7, kamera mi a2, tao xiaomi mi max 2, mimax.

Mærke Mofi
Funktion Fuld Skærm Protektor Til Xiaomi Max 3
Bruger mobiltelefon
Kant-til-kant Dækning Ja
Materiale Høj Kvalitet Glas, For Xiaomi Max 3
Type Hærdet Glas Til Xiaomi Max 3
Kompatibel Telefon Brand Xiaomi
farve black
Kompatible modeller For Xiaomi Max 3
Funktioner Spejl Film

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

MOFi Hærdet Glas Til Xiaomi Max 3 Skærmbeskytter Til Mi Max3 Fuld Dækket High Definition Beskyttende Film

MOFi Hærdet Glas Til Xiaomi Max 3 Skærmbeskytter Til Mi Max3 Fuld Dækket High Definition Beskyttende Film

Relaterede varer

Sammenlign