RM1605 diameter 16mm kuglespindel RM1605 længde 600mm plus SFU1605 kuglemøtrik CNC DIY-Udskæring maskine 1stk

Ny vare

På lager

kr62.97

Skriv på ønskelisten

Type : kuglespindel

Aksel diameter : 16mm

Bly : 5mm

Nøjagtighedsklasse : C7

Emballage indhold : 1stk SFU1605 bolden skrue med møtrik 1 stk

Forsendelse med Skib til USA:7-15 dage Skib til andre lande:15-35days Bemærk:Brasilien-Rusland /Ukraine Vil tage meget længere tid end andre lande,så refunderer tid er op til 60 dage.Vare blive afsendt inden for 48 timer efter fuld betaling er modtaget, vil Vi sende din ordrer via anbefalet Air Mail (Medfølger tracking nummer) i Kina Post Air Mail.

Returpolitik 100% Tilbage - Garanti inden for 30 dage Vi accepterer returnerer til en udveksling, eller pengene tilbage inden for 30 dage af elementer levering.Varer skal være i deres originale stand, ikke er slidt, eller ændres.Vi vil ikke betale retur fragt.

Feedback, Når du har modtaget din vare, bedes du give feedback til os, da dette vil informere os om, at du har modtaget dine varer.Vi har virkelig brug for din positive feedback og 5 stjerner efter du har modtaget din ordre, vil vi give dig en positiv feedback.Din tilfredshed er det vigtigste for os.Hvis du har et problem eller spørgsmål om din transaktion, kan du kontakte os, før de forlader enhver form for feedback.Og give os mulighed for at skabe en rimelig rette op på en rimelig tid, uanset hvad dit problem måtte være.Negativ feedback løser ikke noget.Vi er altid villige til at arbejde ting ud.Så er du velkommen til at kontakte os.

Kundeservice Vi er her for at hjælpe dig med din produkt spørgsmål, ordre-status, og vender tilbage.Vores forpligtelse til dig er at besvare din e-mail inden for 24 timer, weekend inden for 48 timer.Send os en e-mail med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Betingelser for Salg, Import afgifter,skatter og chargee er ikke inkluderet i prisen eller forsendelsesgebyr.Der afgifter er købers responsibity skal Du tjekke med dit lands toldmyndigheder kontor for at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber.Vi plejer at markere varer til en lav pris på toldangivelsen, og vi forsøger at hjælpe dig med at minimere eller undgå GST eller V. A. T. eller andre importafgifter, skatter og afgifter,men vi kan ikke guarance ingen skat, som det er, afhænger af dit land er politik

Købere krav:

Vi vil nøje kontrollere alle varer inden forsendelse, når du har modtaget varerne, hvis forekommer kvalitet problem, bedes du kontakte os med det samme.Hvis der er andre grunde til at returnere varer, skibsfart omkostninger, som afholdes af køber

Alle returvarer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer, specifik grund til, at returnere din ordre

Tags: skrue trapez, bmw bagerste vinduesvisker, nex s vivo, kuglespindel rm1605, vinteren har vi, 2mm stål, 8 mm spindel, CNC Rustfrit Stål, 8mm bly skrue, printer i telefonen.

Skibe Fra Kina
Mærke link cnc
Model-Nummer SFU1605
Element Type bly skrue

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

RM1605 diameter 16mm kuglespindel RM1605 længde 600mm plus SFU1605 kuglemøtrik CNC DIY-Udskæring maskine 1stk

RM1605 diameter 16mm kuglespindel RM1605 længde 600mm plus SFU1605 kuglemøtrik CNC DIY-Udskæring maskine 1stk

Relaterede varer

Sammenlign