Ægte Læder Kvinder Clutch Wallet Mode Lang Mønt Pung Design Rød Lynlås Telefon Taske Til Damer Penge Praktisk Lomme

Ny vare

På lager

kr88.71

Skriv på ønskelisten

Holder de fleste af dine daglige bære i en fashionable måde. Holder de fleste af dine daglige slid i en moderne form.

Plads nok

Når du åbner holdbar lynlås lukning, er du mødt med en imponerende mængde af storage.I virkeligheden, den lange pung Tegnebog har over 6 kort.Hertil kommer, at det har kapacitet til at udføre alle de vigtigste valutaer mellem to separate bill sektioner.Selvfølgelig, det har også en forlomme til at stash dine mønter.Hvis det ikke er nok, tegnebogen også har plads til at skjule og beskytte din smartphone. Plads nok Når du åbner robust lynlås, får du en imponerende mængde af storage.: I virkeligheden, en lang tegnebog-tegnebogen er indehaver af mere end 6 kort, og det er også i stand til at overføre alle de vigtigste valutaer mellem to separate konto sektioner. Selvfølgelig, det har også en front lomme til opbevaring af mønter. Hvis det ikke er nok, din tegnebog også har et sted at skjule og beskytte din smartphone.

Fantastisk Kvalitet

En opgradering af den originale, Designere Edition byder på en fantastisk top quaity læder og en hold-alle design.På toppen af det,blød syntetisk læder med knap lukning design ,sikker og nem at bruge.Glat sølvfarvet lynlås og detaljeret strømlinet stiching. Fantastisk kvalitet Den opgraderede version af Designere Edition byder på en fantastisk høj kvalitet læder og stilfuldt design. På toppen af det, blød syntetisk læder med knap lukning design, sikker og nem at bruge. Slankt sølv-farvede lynlås lukning og detaljeret strømlinet syning

Multifunktions -

Du kan enten tage det som et Kredit-Kort /Penge Klip/ Mønter Lynlås Pock/bill klip. 16-kort slots, herunder 1 klar plast-ID slot. 3 fuld-længde bill rum . 1 snap kontanter i lommen og 1 lynlås lomme til telefon og kontant/regninger.Gennemgår en streng kvalitetskontrol for processer, føles luksuriøse og komfortable.Tegnebogen tilbyder strømlinet lagring til at opgradere din hverdag bære. Multifunktionelle service Du kan tage det som et kredit-kort / penge klip / mønt, clips med lynlås / bill klip. 16-kort slots, herunder 1 klar plast ID-kort slot, 3 fuld-længde lovforslag slots, 1 cash slot med knapper, og 1 lynlås lomme til telefon og kontant / regninger. Passerer en streng kvalitetskontrol, føles luksuriøse og komfortable. Den wallet optimeret storage til opdatering af din hverdag wearables.

Fashion & Specail gave

Det ser stilfuld og elegant.posen ser smuk og øje glædeligt at passe til bryllup, dating,fest og hverdag.Gave det til din dame kærlighed på hendes jubilæum eller fødselsdag og gøre hende føle sig speciel Tegnebogen kommer i tre smukke, klassiske farver, der vil passe til din stil. Mode og en særlig gave Det ser stilfuld og elegant. Posen ser smukt og en fryd for øjet, som er velegnet til bryllup, dating, fest og hverdag. Giv det til din elskede kvinde til et jubilæum eller fødselsdag at gøre hende til at føle sig speciel Tegnebogen kommer i tre smukke, klassiske farver, der passer til din stil.

Tags: feminin pung luksus, bred kvinder pung, dreng tegnebøger 2020, læder tegnebogen, ls pung, 1980'erne retro-kortets id-indehavere, wallet, real kalv læder tasker kvinder, skomager, tegnebog kvinder.

Element Vægt 0.365
Vigtigste Materiale Ægte Læder
Ægte Læder Type Ko Læder
Item Højde 9.5cm
Lukning Type lynlås
Tegnebog Længde lang
Item Bredde 3.5cm
Item Længde 19cm
Mærke skomager legend
Model-Nummer 0500408-1
Stil Mode
farve rød
Indretning Kortholderen
Køn KVINDER
Tegnebøger Arrangør Tegnebøger
Mønster Type Solid
Lining Materiale Polyester
Dekoration Kæder
Sammensætning Læder
Type Fashio Kvinde tegnebog
Element Type wallet

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Ægte Læder Kvinder Clutch Wallet Mode Lang Mønt Pung Design Rød Lynlås Telefon Taske Til Damer Penge Praktisk Lomme

Ægte Læder Kvinder Clutch Wallet Mode Lang Mønt Pung Design Rød Lynlås Telefon Taske Til Damer Penge Praktisk Lomme

Relaterede varer

Sammenlign