Kvinders Silikone Dildo sugekop Realistisk Kvindelige Toy G-spot Vandtæt Penis Onani Lesbisk Anal Plug Sex Legetøj

Ny vare

På lager

kr19.50

Skriv på ønskelisten

Funktioner: - Stærk suckers er ideel for hands-free-spil, med eller uden ekstra vibrationer. - Tilslut sucker for enhver stiv overflade til at teste forskellige steder og etablere en tilfredsstillende klimaks.Standard: Materiale: silica gel; Størrelse: 145*31mm Insertion: 119mm Package: For at beskytte dine personlige oplysninger,vi lover at sende dine produkter i en hemmelig tilstand,emballagen vil være en boks eller en sort plasticpose uden billeder og ord om sex.Bemærkninger: 1. Manuel måling, tillad 1-3mm fejl, tak. 2..på Grund af forskellene mellem de forskellige skærme, billeder, der måske ikke afspejler den faktiske farve af projektet.Vi garanterer de samme stil som vist på tegningen.

I henhold til den menneskelige hud simulation design, film-lignende 3D-effekt, detaljeret tekstur, struktur og rib tunnel, virtuelle skin materiale, der gør det føles fantastisk.Materialer af høj kvalitet - Lavet af høj kvalitet silikone materialer, ikke-giftige harmløse, smagløs, og vil ikke forårsage allergiske reaktioner i huden.Den kraftfulde sugekop base har en stærk sugning, og du kan endda bruge den til at suge din mikrobølgeovn behøver ikke bekymre dig om at falde ud, så du kan spille frit, sådan som i badeværelse, køkken, soveværelse, træ dør, gulv og så videre.Efter brug, skal du huske at vaske dine hænder med varmt vand og opvaskemiddel, skyl dit legetøj grundigt, og tør dem med et håndklæde, pas på ikke at lade dem røre hinanden, da nogle materialer, som vil reagere, når de udsættes for lange perioder.Alle vores produkter er pakket i hemmelighed, og der er ingen oplysninger om produktet på boksen, så du kan være sikker på køb.

Tags: sex toy kvinde, mit sex legetøj, sex toy røv udvide, sex legetøj, anal, super silicium dildo, anal dildo, vibrat, erotisk penis ring, sex stroker'.

Sjofelt Billede No
Materiale Silikone
Mærke manmiao
Vægt 180g
Seksuelt Suggestive No
Model-Nummer dlido
Størrelse 155*30mm
Element Type Dildoer

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Kvinders Silikone Dildo sugekop Realistisk Kvindelige Toy G-spot Vandtæt Penis Onani Lesbisk Anal Plug Sex Legetøj

Kvinders Silikone Dildo sugekop Realistisk Kvindelige Toy G-spot Vandtæt Penis Onani Lesbisk Anal Plug Sex Legetøj

Relaterede varer

Sammenlign