JTSIP Heavy Duty Kniv Sikkerhed Skære Papir Cutter Skrue Låsning Kniv Kontorartikler brevåbner Knive

Ny vare

På lager

kr42.67

Skriv på ønskelisten

JTSIP , er en 20-år gamle mærke i Kina, som har en høj anseelse på kontorartikler industrien og er bredt anerkendt.Vi har en fabrik, med 20 år af produktionen, styrke -, kvalitetssikrings -, støtte engros bestilling!

fremstillet i Kina

Varenr .: JTS-881

Mærke: JTSIP

Materiale: SK2

Fuld længde: 20 (cm)

Af indehaveren diameter: 16 (cm) Vægt: 0.12 kg

Klingeskift metode: tryk stangen type

Brugerdefineret behandling: Ja

Anvendelsesområde: kunst kniv, papir cutter, tapet kniv

Serie: Kunst kniv serie

Mængde: 1 Pc Bemærk: tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.Tak!

Betalingsmetode 1. Der er mange betalingsmetoder til rådighed på Furillo.dk som Alipay, kreditkort,real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union).Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.For at beskytte dine interesser,din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Alibaba, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.Shipping 1.Når vi har modtaget din ordre og betaling, normalt tager det os 2-5 dage til at fuldføre leveringen og opdatere sporing logistik oplysninger ind i systemet.Men på grund af visse faktorer og regionale spørgsmål, som kan føre til forsinkelse i levering, vi håber du kunne forstå.Transittiden er normalt 15-40 dage, skal du være tålmodig. 2. Hvis du har brug for hurtigere transport logistik-tilstand, kan du vælge andre måder, bedes du kontakte os. 3. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat. 4. Hvis du ikke modtager pakken indenfor normal leveringstid(15-40 dage),bedes du kontakte os, vi vil beskæftige os med det, og svare dig inden for 24 timer.Kontakt os, Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os frit, vi vil besvare dine spørgsmål ASAP Vi fuldt ud garantere, at vores varer.Alle elementer er i helt ny stand, medmindre andet er angivet i beskrivelsen.Men hvis du modtager produkter med kvalitet problem,bedes du kontakte os via massage center i Furillo.dk.Vi vil feedback ASAP.

Feedback Internationale Købere, Bemærk: Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris, eller forsendelses omkostninger.

Tags: hobbykniv tænger, kondensator laboratorium, knive, sikkerhed snitty cutter, skrue, heavy duty elektrisk kniv, beaded brevåbner, kniven sort, Paper Trimmer, deli kniv.

style1 Låse Skrue
Feature2 Kontorartikler
Brug2 brevåbner
farve black
Mærke JTSIP
Use1 Papir cutter
Feature1 Hobbykniv
Model-Nummer JTS-881
style2 Justerbar
Feature3 Skoleartikler

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

JTSIP Heavy Duty Kniv Sikkerhed Skære Papir Cutter Skrue Låsning Kniv Kontorartikler brevåbner Knive

JTSIP Heavy Duty Kniv Sikkerhed Skære Papir Cutter Skrue Låsning Kniv Kontorartikler brevåbner Knive

Relaterede varer

Sammenlign