5 i 1 Akvarium Rengøring af Værktøj Akvarium Tank Rent Sæt Fish Net Grus Rake Alger Skraber Gaffel Svamp, Børste Glas Cleaner

Ny vare

På lager

kr38.39

Skriv på ønskelisten

Funktion:

100% Helt nye og høj kvalitet

Praktisk og holdbar hjem ved hjælp af produkt

Let at installere og bruge.

Nem akvarium vedligeholdelse uden at fugte dine hænder.

Den 5 tilbehør, et fiske net,en skraber alger, et vindue, en svamp,en plante, en gaffel og en grus rake,

gøre akvarium vedligeholdelse så simpelt som kan være.

Samle håndtag og tilbehør holder til stangen, nu kan du vælge, hvilket tilbehør

du ønsker at passe til tilbehør holder, disse er let udskifteligt.

Fjern det beskidte ting fra bunden af dit akvarium effektivt.

Farve: Sort og Blå (som det viste billede)

Størrelse: omkring 52~60cm(herunder af de funktionelle hoved)

Pakke indhold:

1 stk x "5 i 1" rengøring værktøj

OM FORSENDELSE WORLDWIDE SHIPPING . (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

RETUR &REFUSION

Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering

Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Furillo.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

OM GARANTI

12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Furillo.dk!

OM FEEDBACK

Din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, Så du bedes venligst forlade Feedback 5 Stjerner, hvis du er tilfreds med vores produkter, mange Tak.

Lad ikke Negative Feedback, uden at spørge os om hjælp, er du velkommen til at Kontakte os først, hvis du har enhver problem.Feedback er vores liv, før du forlader en neutral eller negativ feedback, bedes du kontakte os for at få en bedre løsning, vil Vi svare på alle henvendelser så hurtigt som muligt, på forhånd Tak for din tålmodighed.

Tags: akvarium, akvarium, akvarium mini, akvarium nano, brush clean, akvariefisk live, akvarium uv, sunglass women, akvarium sifon, akvariet rent, sobo akvarium tilbehør.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Plast

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

5 i 1 Akvarium Rengøring af Værktøj Akvarium Tank Rent Sæt Fish Net Grus Rake Alger Skraber Gaffel Svamp, Børste Glas Cleaner

5 i 1 Akvarium Rengøring af Værktøj Akvarium Tank Rent Sæt Fish Net Grus Rake Alger Skraber Gaffel Svamp, Børste Glas Cleaner

Relaterede varer

Sammenlign