180cm Jul Oppustelige Santa Indretning To Rensdyr Vogne Jul Oppustelige Claus Kane Søde Dukke Sæt Til Udendørs

Ny vare

På lager

kr241.67

Skriv på ønskelisten

180cm Jul oppustelig Santa Claus Søde Dukke Sæt Til Udendørs Udsmykning to rensdyr vogne Jul oppustelige slæde

Features:

1. En sjov 5.9 m Jul oppustelig Santa Claus sidder under lysene i gave slæder af to rensdyr vogne og antænder den part dekorationer af de udendørs indendørs haven familie rekvisitter.Gøre alle naboer og gæster glade.Julemandens rensdyr kælkebaner, er et dejligt valg for din ferie dekoration.

2. Ventilatoren er lavet af høj-styrke ABS plast, høj hastighed, lav støj, loftvifte, transformer transformer vedtager integreret dyppe-proces, som er nem og hurtig at tilslutte og bruge.

3. Indbyggede Super Lyse LED-Lys: Jul oppusteligt udendørs udsmykning bruger iøjnefaldende og lyse, rene, hvide LED-lys til at gøre det ser perfekt ud på hver ferie nat!

4. Solidt fastgjort til jorden.Må ikke bekymre dig om at blæse op dekorationer i gården ved Jul.Jul oppustelige slæde vil flyve væk med vinden.Meget nem at bruge.Leveres med en 10-fods forlængerledning, jorden stakes, og faste reb.Sæt stikket i stikkontakten og den oppustelige model vil automatisk udvide inden for et minut!

5. Nem, bekvem og sikker.Jul blæser op dekorationer i gården.En 10-fods netledning giver dig mere frihed til at placere dekorationer.Det har gået UL offentlig certificering og kun bruger 12V at gøre den mere sikker.Jul oppustelige produkter er velegnet til udendørs og indendørs brug.Du kan placere den i haven, gården eller fest, meget velegnet til Jul udendørs terrasse dekorationer.På de dæk, du har, og dette dejlige hus!Dette er en stor lysende Jul pynt, der er sikker på at tiltrække børn og voksne besøgende.

Specifikationer:

Størrelse: cirka 180 cm, 5.9 ft

Vægt: omkring 1,7 kg

Materiale: høj kvalitet polyester klud

Output/ausgang: 12Vdc, maxImum1500mA, 18W

Fan: 1,5 A,

Adapter: 1.7

Packing Liste:

1*Luft-Model

1*Transformer

1*Blæser

1*LED Lys

4*Fast Jorden Plug

1*Fast Snor

1*Sandbag

Tags: kane sne, dukken real, rensdyr-slæde, air castle, deer dekoration udendørs, slæde sne, udendørs jule de, søde ting, fliser, påske dekoration.

Model-Nummer 180cm Jul Oppustelige Santa Indretning To Rensdyr Vogne Christma
Oprindelse KN(Oprindelse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

180cm Jul Oppustelige Santa Indretning To Rensdyr Vogne Jul Oppustelige Claus Kane Søde Dukke Sæt Til Udendørs

180cm Jul Oppustelige Santa Indretning To Rensdyr Vogne Jul Oppustelige Claus Kane Søde Dukke Sæt Til Udendørs

Relaterede varer

Sammenlign