Kunst er i det moderne samfund en stor del af, hvordan individet udtrykker sig selv. Den kunst, som et individ omgiver sig med, kan således sige en del om denne person, uanset hvilken kunst, der er tale om. Da kunst som begreb er en så kompleks størrelse, er der fra forfatterens side forsøgt at sætte fokus på de forskellige sider, der findes i kunstens verden. Der vil blandt andet kunne findes information om, hvad moderne kunst er, og hvordan det har udviklet sig til de mange vidt forskellige former for kunst, som findes den dag i dag.

Derudover vil man kunne finde information om forskellige former for kunst. Der vil blandt andet være en kort definition på, hvad kunst i sin grundessens egentlig er. I nogle af de andre indlæg vil der derefter blive sat fokus på underkategorier af kunst. Der vil blandt andet være information om, hvordan henholdsvis kunstmusik og poesi kan opfattes som kunst, og hvordan mennesker benytter disse to former for kunst til at udtrykke sig på. Der vil desuden være information at finde om, hvordan musik kan opfattes som værende en form for kunst. I den forbindelse vil det ligeledes blive debatteret, hvordan og i hvilken grad mennesker har et behov for musik i deres hverdag, og hvordan det påvirker et individ, når de lytter til et stykke musik, som vedkommende godt kan lide.

Slutteligt vil der være et indlæg, der fortæller, hvordan det at lytte til musik påvirker den menneskelige forbindelse. Her vil der være fokus på, hvad der biologisk set sker, når man lytter til et stykke musik.