Mest populære musik apps i Danmark – Vi elsker musik

Flere og flere hører musik på deres smartphone. Det er super smart da du kan have musikken med dig overalt, høre den på farten via hovedtelefoner, og du kan også bruge det til den helt store fest, hvis du tilslutter din telefon til et par fede højtalere. Det smarte ved at have musik på sin smartphone er også, at du her kan lave playlister, så du kun får du numre som du elsker at høre, og ikke alle mulige tilfældige sange i radioen – desuden slipper du også for radioens reklamer.

Hvilke apps findes der?

Der findes tonsvis af forskellige musik apps til iPhone og Android. Nogle af de mest populære er blandt andet Spotify, Google Play Music, Apple Music, Tidal, Deezer og TDC Play Musik. Ens for alle disse apps er at de koster ca. 99 kroner om måneden. Dog findes nogle af dem også i en gratis udgave, blandt andet Spotify, hvor der kommer et par reklamer i ny og næ. Disse apps er altså til alle musikelskere – både dem der vil betale for kun at høre deres favorit musik, men også for dem, der godt kan overleve med et par reklamer.

shutterstock_116279170Hør også musik offline

Hvis du er en af dem, der har valgt at betale for et abonnement hos en af de overnævnte musik tjenester, så kan du også høre dine playlister selvom du ikke er tilsluttet noget internet. Dette er super smart, hvis du er ude at rejse og ikke vil bruge unødig data. Har du ikke et abonnement, så skal du være tilsluttet en eller anden form for internet, hvis du vil høre din musik. Det er altså at gøre op med sig selv, hvor stort ens behov er for musikken. Lige gyldigt hvad, finder du i hvert fald noget, der passe til dit behov.